با استفاده از فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانیم کمباین‌های موجود در کمباین‌سازی ایران را هم ارتقا دهیم تا در فصل برداشت زراعی جدید یک محصول خوب از این شرکت ارائه شود.

سید جواد ساداتی‌نژاد وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه توسعه ناوگان کمباین برداشت غلات و دانه‌های روغنی کشور، در جمع خبرنگاران با اشاره به جلسه توسعه و جهش دیمزارهای کشور اظهار کرد: امسال ۵.۲ میلیون هکتار از اراضی دیم کشور مورد حمایت قرار می‌گیرد.

وی افزود: امروز با آستان قدس رضوی و شرکت کمباین سازی ایران یک تفاهم‌نامه‌ای را در راستای حمایت از مکانیزاسیون در حوزه کشاورزی امضا کردیم، نزدیک به ۲۰ هزار کمباین داریم که در کشاورزی ما در حال فعالیت هستند و از این تعداد حدود ۵۵ درصد فرسوده هستند و بین ۸ تا ۱۰ درصد باعث ضایعات در بخش کشاورزی می شوند و کیفیت بخشی از محصول را کاهش می‌دهند.

ساداتی‌نژاد با بیان اینکه ارتقای ماشین‌آلات کشاورزی در توان مالکان و کشاورزان ما نیست، گفت: در قالب تفاهم‌نامه امروز تا ۳ سال آینده ۵۰ درصد از ناوگان کمباین کشور بازسازی و نوسازی می‌شود.

وی ادامه داد: در سال اول با ۱۸۰۰ دستگاه کار را شروع می کنیم که ۸۰۰ دستگاه به ناوگان افزوده می شود و یک هزار دستگاه کمباین هم نوسازی خواهد شد.

مقام عالی وزارت ابراز امیدواری کرد: این پروژه تا پایان اجرا حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان آورده اقتصادی داشته باشد و از وزاردات بخشی از گندم جلوگیری کند.

وی با اشاره به حمایت‌های وزارت جهاد کشاورزی در حوزه فناوری و نوآوری با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان، خاطرنشان کرد: با استفاده از فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانیم کمباین‌های موجود در کمباین‌سازی ایران را هم ارتقا دهیم تا در فصل برداشت زراعی جدید یک محصول خوب از این شرکت ارائه شود.

ساداتی نژاد اظهار داشت: یکی از اهداف ما در وزارت جهاد کشاورزی ارتقای مکانیزاسیون کشاورزی در کشور است و آمادگی داریم با سایر شرکت های خصوصی این حوزه هم این مدل تفاهم را پیش ببریم.

وی ادامه داد: امسال ما این طرح را برای اولین با کمباین شروع کرده‌ایم اما وزارت جهاد کشاورزی آمادگی دارد این روند را با سایر ماشین‌آلات کشاورزی هم داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید